A Kelemen Kabátban együttes lép fel szeptember 7-én este fél 9-kor a város főterén, a nagyszínpadon. Az apropó a 39. Halasi Szüreti Fesztivál a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében.

A Kelemen Kabátban együttes zenéjében számos hatás érvényesül, többek között elektronikus, hiphop és rock. Olyan slágerekkel örvendeztették meg eddig rajongóikat, mint a Maradjatok gyerekek, a Nyári dallam, A hónap dolgozója, a Félreismertem… Sokaknak ismerős lehet tőlük a Nyári gyerekek a Balaton-parton… szöveg, ami már kihagyhatatlan a műsorból.

 

Így van. Sikerült egy örökzöld dalt írni, a repertoárunk kiemelt eleme ez mindig. A koncertprogramunk viszont olyanok számára is élvezetes lehet, akik csak ezt ismerik vagy még ezt se. Arra törekszünk, hogy szórakoztassunk, attól függetlenül, valaki találkozott-e már velünk vagy még nem. Olyan koncerteket szoktunk adni, amelyek a jó értelemben vett lakossági koncertek. Nagyon sok fesztiválon fellépünk, ezzel nagyon komoly közönséget építünk– nyilatkozta korábban a Halasmédiának Horváth Boldizsár. – Azt gondolom, hogy a személyes találkozás az egyik leghatásosabb eszköz – tette hozzá az énekes.

Kiskunhalason erre lehetőség nyílik szeptember 7-én este a belvárosban, a 39. Halasi Szüreti Fesztiválon.

Bejelentkezés