Király Viktor és együttese hamarosan városunkban koncertezik. A New York-i születésű énekes és zenekara szeptember 8-án este fél 10-kor lép fel a főtéren, a szüreti fesztiválon a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében. A népszerű előadó többek között olyan slágerekkel érkezik, mint a Budapest Girl és a Király utca.

- Boldog névnapot kívánok! Hogyan ünnepelsz ma?

- Köszönöm szépen. Nem nagyon ünneplem magam, a névnapom. Nekem ez egy új szokás. Magyarországon találkoztam vele. A párom, a barátaim azonban felköszöntöttek a nap folyamán. Ez jólesik.

- Az elmúlt időszakban minden hétvégén koncerteztél.

- Hála Istennek, nagyon jól zártam a nyarat. Sikeres és jó fellépéseim voltak a zenekarommal. Kiadtunk saját és koprodukciós dalokat. Dolgoztam Majkáékkal. Idén jelent meg szólóban a Király utca és a Budapest Girl.

Kiskunhalason szeptember 8-án koncertezel, majd Budapesten, az ELLÁTÓházban, azt követően pedig Zürichben… Újabb nemzetközi lehetőségek várnak?

- A zürichi koncert a kinti közönségnek és az ottani magyaroknak szól. Nyugat-Európa felé is bontogatjuk a szárnyainkat. A kiskunhalasi koncert a nyári turné folytatásaként az első őszi bulink lesz. A repertoár alakítható, közönségfüggő. Nem ragaszkodom konkrét tracklistához. Az összes saját dalomat elviszem Kiskunhalasra és feldolgozásokat is játszunk.

 

Bejelentkezés