Lehet fényesítgetni, díszíteni a masinákat.  A jövő hétvégi Halasi Szüreti Fesztiválon most is két menet lesz, hiszen a szombati nagy felvonulás után szeptember 9-én, vasárnap délután 2 órakor masíroznak végig a Kossuth-, Köztársaság és a Városháza utcán a technikai menet résztvevői.

Szulák Andrea hamarosan városunkba érkezik. A főtéren, a nagyszínpadon szeptember 9-én 15 órakor lép fel a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében. A népszerű énekesnőtől megtudtuk, hogy borlovag, szem előtt tartja a borkultúrát, és sok szeretettel várja műsorára a közönséget a 39. Halasi Szüreti Fesztiválon.

Csütörtök reggeltől útlezárások kezdődnek Halas központjában, így tud fesztiválhelyszínné alakulni a főtér. A háromnapos szüreti fesztivál előkészületei miatt a Bethlen Gábor térnél szeptember 6-án reggel 7 órától lépnek életbe a korlátozások és várhatóan hétfő reggelig, az elpakolásig tartanak. A város legnagyobb szabadtéri rendezvényét szervező Halasi Média és Kultúra Kft. a program biztonságos lebonyolítása miatt szükséges lezárások kapcsán a lakosság és a környéken élők türelmét kéri.

Király Viktor és együttese hamarosan városunkban koncertezik. A New York-i születésű énekes és zenekara szeptember 8-án este fél 10-kor lép fel a főtéren, a szüreti fesztiválon a Halasi Média és Kultúra Nonprofit Szolgáltató Kft. szervezésében. A népszerű előadó többek között olyan slágerekkel érkezik, mint a Budapest Girl és a Király utca.

Bejelentkezés